Ik ben Cindy en tien jaar geleden ben ik begonnen met Allesbeau. Ik had twee kleine kinderen van 1 en 3 jaar oud, een baan bij Albert Heijn voor 20 uur, een huishouden, en alles wat daarbij komt kijken. Ik vond het een sport om kleine partijtjes op te kopen op MarktPlaats en daar dan weer wat aan te verdienen door het te verkopen op MarktPlaats. Dat liep enigzins uit de hand. Samen met Mike, mijn grote liefde, heb ik toen een webshop ingericht en natuurlijk moesten we een naam voor ons winkeltje bedenken.

Denk je even in dat Google toen nog helemaal niet zo gewoon was. We hadden wel zoekmachines, maar mensen keken vooral op de zogenaamde "Startpagina's". Dan zocht je bijvoorbeeld op een bepaalde categorie, in mijn geval dus baby-en kinderkleding, en dan kreeg je lijsten met allerlei webwinkeltjes die baby-en kinderkleding verkochten. Dat waren er veel, heel erg veel. Mijn briljante man had dus al gauw bedacht dat de naam van ons winkeltje moest beginnen met een A. Dan stonden we in ieder geval bovenaan in de lijsten. Toendertijd verkocht ik veel van het bekende babymerk Ducky Beau, en de link was snel gemaakt. Allesbeau werd het, en het werkte.

De eerste keer dat ik mijn man moest vertellen dat ik voor ruim 2000 euro aan kleertjes had besteld, was even slikken. Maar mijn Mike beet dapper op de binnenkant van zijn wang en deed alsof het allemaal heel normaal was. Hij is de kleertjes zelfs voor me op gaan halen...... in Den Helder.

Gelukkig ging het lopen. Super leuk! De concurrentie was killing, maar ik had een vaste, zeer trouwe klantenkring. Het was druk, maar o zo ontzettend leuk! Bij Albert Heijn ging het ondertussen ook erg goed. Ik kreeg een nieuwe baas en de beste man vond dat ik promotie moest maken en teamleider moest worden. Hartstikke fijn, want dat wilde ik stiekem al heel lang! Dus daar ging ik, als moeder van twee kinderen en eigenaar van mijn webwinkel (manlief kon zichzelf gelukkig redden) op cursus voor teamleider. Maar toen sloeg het noodlot toe (even wat drama erin hoor, anders wordt het wel een heel saai verhaal). Ik kreeg een hernia en op stel en sprong moest ik keuzes gaan maken. Ik had mezelf te veel druk opgelegd, denk ik. Mijn werk bij Albert Heijn vond ik heel belangrijk, en mijn kinderen....tja, need I say more? Met pijn in mijn hart heb ik toen afscheid genomen van Allesbeau. En zo was het.....

Anderhalf jaar geleden ben ik "om" gegaan. Ik kreeg een dikke burnout en moest heel nodig pas op de plaats maken. In het traject dat ik toen ben doorgelopen kwam ik mezelf flink tegen. Ik was al jaren niet meer aan het leven, maar aan het overleven. Ik kon werkelijk niets meer bedenken wat ik leuk vond, en daar moest verandering in komen. Gelukkig kreeg ik hulp van iemand die het voor elkaar kreeg dat ik eens goed naar mezelf ging kijken en luisteren. Door haar werd de vraag "wat wil je nu eigenlijk écht?" niet langer weggewuifd door mij, maar moest ik op zoek naar het antwoord.

Dus ik werd voetbalcoach. Jazeker, je leest het goed! Voetbal speelt al mijn hele leven een grote rol en ik steek mijn liefde voor de club Vitesse nooit onder stoelen of banken. Het team van mijn zoon had een hulpcoach/trainer nodig en zo ben ik erin gerold. Hartstikke leuk! En gelukkig vindt mijn zoon het ook geen probleem. Al wordt er regelmatig raar opgekeken als we bij een club komen en ik mezelf voorstel als de coach. "Ooh mevrouw, ik dacht dat u kwam vlaggen", krijg ik dan te horen. "We staan alweer met 1-0 voor hoor", zeg ik dan tegen mijn mannen.

De vraag wat ik nu écht wilde in het leven, bleef iedere afspraak met mijn burnout coach, terug komen. Ik kwam er achter dat ik mijn werk bij AH veel belangrijker maakte dan goed voor me was. Dat ik eigenlijk nog steeds de Cindy, ik ben 39 jaar en ik weet niet wat ik wil worden als ik later groot ben, bleef. Op een gegeven moment riep ik in één van de sessies heel hard, "ik wil een hond! Nou, dan neem je een hond!", riep mijn begeleidster toen. En zo simpel was het. Paco werd geadopteerd bij Dierenstichting Nederland en hij was eigenlijk de trekveer die me uit de modder trok. Vanaf toen zag ik weer wat licht aan het einde van die donkere tunnel.

Maar we waren er nog lang niet. En nu komen we bij mijn winkeltje! Ik wilde namelijk ook écht heel vreselijk graag mijn winkeltje terug! Dat ik met mijn detailhandel- en ondernemersdiploma, mijn 23 jaar ervaring achter de servicebalie van de Albert Heijn en mijn vermogen om mensen blij te maken, nou nooit het lef had gehad om dit weer op te pakken. Tot nu dus.... Het afgelopen jaar heb ik geleerd, gelezen, gezocht, gevonden, alles gedaan om het ondernemerschap weer helemaal onder de knie te krijgen. En nu zijn we klaar om écht te beginnen. Razend spannend, maar wat vind ik het leuk!

Dit is mijn verhaal in een wel hele grote notendop. Ik hoop dat je met plezier komt shoppen in mijn winkeltje en dat alles naar alle tevredenheid zal zijn. Ooh ja..... Mocht je jezelf herkennen in bovenstaand verhaal? Zoek hulp en volg je hart! Echt doen hoor!

Dikke knuffel van Cindy

 

 

 

 

onder de knop contact.

© 2016 - 2022 Allesbeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel