Herroepingsrecht:

Als klant heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze tijd kan je nog van de koop afzien. Dit heet het herroepingsrecht. In het hieronder te downloaden bestand staan de regels wat betreft herroepingsrecht. Ook vind je hier het formulier dat je kunt invullen en, samen met het gekochte item, terug kunt sturen.

Formulier herroepingsrecht

Retourformulier

Als je meer wil weten over het herroepingsrecht, kan je deze link aanklikken:

https://www.consuwijzer.nl/thema/koop-op-afstand

Retourbeleid:

Ik weet zelf hoe lastig het is om kleding te kopen via internet. Je kunt het niet aanraken, niet passen en niet van boven tot onder goed bekijken. Daarom probeer ik items in de webshop zo goed mogelijk te omschrijven, en er goede foto's van te maken. Mocht je twijfelen over bv de maat? Je kunt me altijd een berichtje doen en dan meet ik het gewenste artikel even voor je na. Voordat een item de deur uit gaat zal ik het helemaal bekijken. Mocht het item naar mijn mening niet voldoen, dan stuur ik het niet op. Maar ik ben ook maar een mens. Als je een item krijgt toegezonden met beschadigingen of mankementen die ik over het hoofd heb gezien (kapotte knoop, gaatje in de stof etc), dan kan je het ten alle tijden, op mijn kosten, terug sturen. Geef het probleem, met foto's toegevoegd, door via info@allesbeau.nl en ik zorg ervoor dat we het netjes oplossen.

Als je een artikel retour wilt doen omdat het een verkeerde maat is, of omdat het bv toch niet helemaal is wat je zocht, dan kun je het artikel retour sturen met het bovenstaande Formulier herroepingsrecht. Je betaalt dan de verzendkosten van het terug zenden van het artikel naar de webshop. Het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten als de gehele bestelling wordt teruggestuurd) wordt teruggestort, of we overleggen of we iets anders (andere maat bv) naar je toe kunnen sturen. Bij een andere maat toesturen zijn de verzendkosten wel voor de koper.

Mocht je vragen hebben, dan kan je me altijd even een berichtje sturen!

 

 

 

 

© 2016 - 2022 Allesbeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel